/ Stranice

O nama

O nama


PVA Group d.o.o.


Godine 2005. osnovano je privredno preduzeće DUE EMME D.UNA čija je primarna djelatnost bila uvoz, servisiranje i prodaja polovnih kompjutera. Povećanjem potražnje za automobilima na teritoriji BiH, preduzeće je počelo da se razvija u pravcu uvoza, servisiranja (limarski i mehanički servis) i prodaje automobila dostupnih kupovnoj moći većine stanovnika BiH. I danas nudimo vrhunsko mehaničko servisiranje automobila.

Vremenom preduzeće je promijenilo primarnu djelatnost, ali i naziv. Tako je nastalo privredno društvo PVA Group d.o.o., koje uspješno posluje od 2012. godine. Naša aktivnost danas je prvenstveno usmjerena na prodaju i ugradnju panela i limarije, kao i na izradu i postavljanje željeznih konstrukcija.

Tim vrijednih i stručnih radnika predvođen kreativnim i naprednim administratorima odnedavno je počeo da gradi ekonomične i ekološke kuće.

Profesionalnost, stručnost, kvalitet, kreativnost i preciznost su samo dio naših prednosti u svijetu građevine koji se svakodnevno razvija i napreduje.

U sklopu naše grupacije nalazi se i špedicija PVA Group d.o.o. u ulici Šesnaeste krajiške brigade bb, preko puta Carinskog terminala.Mapa Lokacije

Pogledano : 6120

Objavi :